nv-l

Re: [nv-l] discovery from linux?

2004-08-19 09:42:57
Subject: Re: [nv-l] discovery from linux?
From: Dietmar Gaulhofer <DIETMAR_GAULHOFER AT at.ibm DOT com>
To: nv-l AT lists.us.ibm DOT com
Date: Thu, 19 Aug 2004 15:31:13 +0200
ideas ....

ovstop
(check /etc/hosts that you have your ip - hostname (.domain) there)
(check /etc/snmp/snmpd.conf - add the .pass statement - look readmeupd.pdf,
and community stuff with security)
snmpwalk "hostname-interface"
snmpwalk 127.0.0.1
disable/remove DNS (if you have a "bad" dns this is a problem for discovery
....)
snmpwalk "default gw" system
put your default GW  IP in the seedfile
serversetup -> change option in netmon - > use seedfile -> discover
backbone
ovstart


**************************************************************


                                                                           
             Mike                                                          
             <mikee AT mikee DOT ath.                                           
  
             cx>                                                        To 
             Sent by:                  nv-l AT lists.us.ibm DOT com             
  
             [email protected]                                          cc 
             us.ibm.com                                                    
                                                                   Subject 
                                       Re: [nv-l] discovery from linux?    
             19.08.2004 15:05                                              
                                                                           
                                                                           
             Please respond to                                             
                   nv-l                                                    
                                                                           
                                                                           




On Thu, 19 Aug 2004, Paul wrote:

> Clear the database(nv6000_smit clear_topology_db) and then
> restart the daemons and see if your discovery is any different
> now.

Starting netview this morning I was seeing lots of nodes. Then
I moved a previous location.conf in place, cleared the topology
database, restarted the daemons, and now it's not discovering
again. nvstat shows all daemons running.

Mike