ADSM-L

Re: [ADSM-L] TSM on Windows Cluster

2007-04-17 17:51:53
Subject: Re: [ADSM-L] TSM on Windows Cluster
From: Robben Leaf <robben.leaf AT USBANK DOT COM>
To: ADSM-L AT VM.MARIST DOT EDU
Date: Tue, 17 Apr 2007 16:51:19 -0500
You can also use the "dsmcutil update cad..." and "dsmcutil update
remoteagent..." commands to set the password on the passive node if you
don't want to fail it over every 90 days.

In fact, I would recommend setting up a batch file for each of your cluster
nodes that uses dsmcutil to update the password.

Robben Leaf
Enterprise Storage Backup and Retention
651-962-2698
robben.leaf AT usbank DOT com



             "Greg Yuzik"
             <[email protected]
             CES.COM>                                                   To
             Sent by: "ADSM:           ADSM-L AT VM.MARIST DOT EDU
             Dist Stor                                                  cc
             Manager"
             <[email protected]                                     Subject
             .EDU>                     Re: [ADSM-L] TSM on Windows Cluster


             04/17/2007 10:36
             AM


             Please respond to
             "ADSM: Dist Stor
                 Manager"
             <[email protected]
                   .EDU>






I resolve the same issue I had by taking the Shared TSM Scheduler
offline in the cluster admin, failover the cluster, then opened up the
TSM GUI which prompted me for a password...

Then I was about to start the Shared TSM Scheduler on both nodes and the
failover now works great.

: : Greg Yuzik : :


-----Original Message-----
From: ADSM: Dist Stor Manager [mailto:ADSM-L AT VM.MARIST DOT EDU] On Behalf Of
Fawad Baig
Sent: Tuesday, April 17, 2007 8:42 AM
To: ADSM-L AT VM.MARIST DOT EDU
Subject: [ADSM-L] TSM on Windows Cluster

Hi,

After setting up TSM on a windows cluster it seems that everytime a
failover
occurs the TSM service on the cluster does not automatically start up. I
have to manually log in start the cluster services through the cluster
admin
and then there is a password mismatch so i have to reset the password in
TSM
and then restart the TSM cluster service via cmd line with

dsmc -optfile=g:\tsmconfig1

Everytime i resync the password on the tsm server for the active node ,
it
ofcourse becomes out of sync with the passive node for the next login.
Seems
the registry is not holding the password and every 90 days this happens
as
the password expires. I cannot set password expiration to zero as its
against regulations. How can I have the registry hold these TSM
passowrds?
Am i doing something wrong? The redbook does not speak on this so im
kinda
lost. Any ideas appreciated.Thanks.

--
Regards,
Fawad Baig




------------------------------------------------------------------------------
Electronic Privacy Notice. This e-mail, and any attachments, contains 
information that is, or may be, covered by electronic communications privacy 
laws, and is also confidential and proprietary in nature. If you are not the 
intended recipient, please be advised that you are legally prohibited from 
retaining, using, copying, distributing, or otherwise disclosing this 
information in any manner. Instead, please reply to the sender that you have 
received this communication in error, and then immediately delete it. Thank you 
in advance for your cooperation.
==============================================================================

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>