1. Please help support our sponsors by considering their products and services.
    Our sponsors enable us to maintain high-speed Internet connection and fast webservers.
    They support this free information and knowledge exchange forum service at no cost to you.

    Please welcome our latest sponsor Tectrade . We can show our appreciation by learning more about Tectrade Solutions

At the organization in TS3310 some new logical library, TSM server loses touch with old

Discussion in 'Tape / Media Library' started by Kventin, Sep 6, 2017.

  1. Kventin

    Kventin ADSM.ORG Member

    Joined:
    Oct 14, 2014
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    There is a TSM server on SUSE.
    All drives TS3310 are connected by FC.

    We have added two new drives
    This two new drives selected in new logical library are separated in the FC switch and also are not visible in operating system of TSM server and by the utility (itdt).

    Problem: as soon as I organize new logical library - TSM server loses touch with drives of old logical library.

    ANR8457I AUDIT LIBRARY: Operation for library IBM_TS3310 started as process 19.
    ANR8300E I/O error on library IBM_TS3310 (OP=C0386C0B, CC=200, KEY=FF, ASC=FF, ASCQ=FF,
    SENSE= **NONE**,
    Description=The device indicated a failure condition, but sense data was unavailable). Refer to the
    &STGM; documentation on I/O error code descriptions.
    ANR8460E AUDIT LIBRARY process for library IBM_TS3310 failed.
    ANR0985I Process 19 for AUDIT LIBRARY running in the BACKGROUND completed with completion state FAILURE at 02:28:59 PM.

    What I do not correctly?
     
  2.  
  3. RecoveryOne

    RecoveryOne ADSM.ORG Member

    Joined:
    Mar 15, 2017
    Messages:
    57
    Likes Received:
    6
    Check the 3310 control paths for your logical libraries. When you added the new drives/reconfigured the logical libraries did you stop the TSM server? At the very least take the paths/drives offline. I have had issues working with my two TS3310's and their logical libraries when TSM was running, and same issue with other backup software that was running... If you can, I dare say a full reboot of the server to rewalk the bus. I found the best way to modify the 3310 is when nothing is even looking at it :)

    Once that is done, check out q path and q drive within TSM to make sure everything is online.
    Hope it helps.
     

Share This Page