nv-l

Re: NetView Daemons

1999-12-13 11:06:53
Subject: Re: NetView Daemons
From: James Shanks <James_Shanks AT TIVOLI DOT COM>
To: nv-l AT lists.tivoli DOT com
Date: Mon, 13 Dec 1999 11:06:53 -0500
Then that is your problem.  Putting the standard forwardall.rs in ESE.automation
serves no purpose.  Rulesets in ESE.automation are run by actionsvr in the
background.  But he has no display to display the traps that forwardall.rs is
sending to him, so they just fill  up his socket, until he can accept no more,
and then nvcorrd's socket fills up because he cannot send any, and then they
both hang.

Remove forwardall.rs from ESE.automation and recycle nvcorrd and actionsvr and
your problem will disappear.
What are you attempting to do by putting forwardall.rs in ESE.automation

James Shanks
Tivoli (NetView for UNIX) L3 Support



BAUDOUX BERNARD <bernard.baudoux AT FORTISBANK DOT COM> on 12/13/99 10:59:40 AM

Please respond to Discussion of IBM NetView and POLYCENTER Manager on NetView
      <NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU>

To:   NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU
cc:    (bcc: James Shanks/Tivoli Systems)
Subject:  Re: NetView Daemons




Yes indeed, nvcorrd has more than 32000  Send-Q and Recv-Q

I use the default ruleset (forwardall.rs)

Bernard.


> -----Original Message-----
> From: James Shanks [SMTP:James_Shanks AT TIVOLI DOT COM]
> Sent: lundi 13 d
écembre 1999 16:39
> To:   NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU
> Subject:      Re: NetView Daemons
>
> Are you running any rulesets in ESE.automation?
>
> When this happens, do a netstat -a and look for sockets with high send or
> receive queues.  If you see some, then the daemons are backed up for some
> reason.
>
>
> James Shanks
> Tivoli (NetView for UNIX) L3 Support
>
>
>
> BAUDOUX BERNARD <bernard.baudoux AT FORTISBANK DOT COM> on 12/13/99 10:32:46 
> AM
>
> Please respond to Discussion of IBM NetView and POLYCENTER Manager on
> NetView
>       <NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU>
>
> To:   NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU
> cc:    (bcc: James Shanks/Tivoli Systems)
> Subject:  NetView Daemons
>
>
>
>
> Hi all,
>
> I have some strange behaviour with my NetView daemons : sometimes, no more
> traps are displayed in the events window (I do not use any kind of
> filtering) but they are in trapd.log.   (Note : I use NetView 5.1.1 on AIX
> 4.2.1).
>
> I have to stop/restart my daemons to correct the problem.
>
> Does anybody have already experienced this prob ?
>
> Any info on this subject is most welcome.
>
> Thanks in advance,
> Bernard.


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>