Amanda-Users

Amerika da Yaşama,Çalışma,Okuma Fırsatı

2003-10-17 07:04:19
Subject: Amerika da Yaşama,Çalışma,Okuma Fırsatı
From: "amerika_göcmenlik" <amerika_göcmenlik AT msn DOT com>
To: "amanda-users" <amanda-users AT amanda DOT org>
Date: Fri, 17 Oct 03 14:41:19 GTB Yaz Saati
information www.greencardline.com click...
 
.:: ABD DE YAÞAMA,ÇALIÞMA,OKUMA..GREEN CARD LOTTERY & Service::.
 

Green Card, Amerikan vatandaþý olmayan yabancýlara, Amerika Birleþik Devletleri 'nde süresiz (ömür boyu) oturma ve çalýþma izni saðlayan göçmen vizesidir. Green Card almanýn en kolay ve ucuz yolu ABD 'nin her yýl ARALIK ayý SONUNDA düzenlediði Green Card DV Programý çekiliþine katýlmaktýr. Fýrsatlar ülkesi Amerika 'da, 2003 yýlý DV-2005 çekiliþine katýlýp ABD 'de çalýþma, yaþama ve okuma fýrsatýný yakalamak mümkün. ABD heryýl 55.000 kiþiye çekiliþ sonucu göçmen vizesi yani Green Card vermektedir.

- GreenCardLine Consulting Service;
Her yýl Green Card çekiliþine baþvurularýn %30 'u baþvuruda yapýlan hatalardan dolayý diskalifiye olmakta, kazanan adaylarýn ortalama %40 'ý da Green Card müracaatýnda eksik ve/veya hatalý iþlem yapmalarý sonucunda göçmen vizesi haklarýný kaybetmektedir. Her yýl çekiliþ sonrasý 90.000 kiþiye kazandýðýna dair göçmenlik bürosu tarafýndan bildiri yapýlmaktadýr. Bildiriyi almak Green Card 'ý almak anlamýna gelmemektedir. sadece göçmen vizesine baþvuru hakký elde etmek ve kendilerine bir dizi baþvuru iþlemi beklemektedir. 90.000 kiþi arasýndan iþlemlerini doðru ve eksiksiz yapan 55.000 kiþi göçmen vizesini alabilmektedir DV-2005 çekiliþine baþvurunuzun uygun ve eksiksiz olarak yapýlmasýný saðlayarak olasý bir hata nedeniyle çekiliþte elenme elenme riskinizi ortadan kaldýrmaktadýr

NOTE:
18 AÐUSTOS 2003 TE ABD GÖÇMEN BÜROSU TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMAYA GÖRE BAÞVURULAR ONLÝNE OLARAK YAPILACAK,EN UFAK BÝR HATANIN DÜZELTME YAPILAMAYACAÐI VE HATADAN DOLAYI ÇEKÝLÝÞ ÖNCESÝ ELENECEKTÝR.

.:: Baþvuru Ücreti:Kredi Kartlý:25.960.000 TL posta ödemeli:30.600.000 TL.::.
information www.greencardline.com click...
<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>
  • Amerika da Yaşama,Çalışma,Okuma Fırsatı, amerika_göcmenlik <=