nv-l

RE: [nv-l] Netmon not responding?

2006-02-28 08:42:12
Subject: RE: [nv-l] Netmon not responding?
From: James Shanks <jshanks AT us.ibm DOT com>
To: nv-l AT lists.us.ibm DOT com
Date: Tue, 28 Feb 2006 08:41:43 -0500
I recommend that you do the following if 7.1.4  FP03 is not working for you
on Windows 2003.
(1) try FP04. That is the current level of code.  Any new problems found
will have to fixed on top of that as a base.  The old levels are not
available.
(2) If that does not work, then call Support and get them the information
they need to pursue the problem (probably at least a netmon trace)
(3) Then drop back to whatever level seems to work for you, as you choose,
but if you don't do (1) and (2) first, then you may be stuck at that level
forever without a migration path.


James Shanks
Level 3 Support  for Tivoli NetView for UNIX and Windows
Tivoli Software / IBM Software Group


                                                                           
             [email protected]                                             
             ii.com                                                        
             Sent by:                                                   To 
             [email protected]         nv-l AT lists.us.ibm DOT com             
  
             us.ibm.com                                                 cc 
                                       nv-l AT lists.us.ibm DOT com,            
  
                                       owner-nv-l AT lists.us.ibm DOT com       
  
             02/28/2006 01:46                                      Subject 
             AM                        RE: [nv-l] Netmon not responding?   
                                                                           
                                                                           
             Please respond to                                             
             nv-l AT lists.us DOT ibm                                           
  
                   .com                                                    
                                                                           
                                                                           





What do you recommend James,

a) Removing FP03 and work with base installation
b) Use FP04

Regards,
Usman
Si3.

                                                                           
 James Shanks <jshanks AT us.ibm DOT com>                                       
  
 Sent by: owner-nv-l AT lists.us.ibm DOT com                                    
  
                                                                        To 
                                                  nv-l AT lists.us.ibm DOT com  
  
 27-02-06 07:03 PM                                                      cc 
                                                                           
                                                                   Subject 
           Please respond to                      RE: [nv-l] Netmon not    
         nv-l AT lists.us.ibm DOT com                    responding?            
  
                                                                           
                                                                           
                                                                           
                                                                           
                                                                           
                                                                           
                                                                           





Senny, did you ever think of calling IBM Support and reporting the problem?
That's why they are there.
FP04 is already out the door, and the Windows version was late precisely
because of problems with Windows 2003 which weren't discovered until very
late in the testing cycle.  As I reported on this forum before, Microsoft
changed their socket API, adding a new message to be issued under certain
conditions, and, of course, failed to document the change.    I don't know
whether FP04 will solve your problem or not, but perhaps you could have had
a definitive fix much sooner if you had involved Support.  This isn't
Microsoft; it's IBM.   We believe in same-release fixes whenever possible.

There's no reason for any customer to suffer problems with IBM software by
herself or himself.

James Shanks
Level 3 Support  for Tivoli NetView for UNIX and Windows
Tivoli Software / IBM Software Group



            "Senny M"
            <[email protected]
            ri.com>                                                    To
            Sent by:                  <nv-l AT lists.us.ibm DOT com>
            [email protected]                                          cc
            us.ibm.com
                                                                  Subject
                                      RE: [nv-l] Netmon not responding?
            02/27/2006 07:40
            AM


            Please respond to
            nv-l AT lists.us DOT ibm
                  .com






Hi Usman,

We also faced the same sort of issue long back and after doing many
experiments, we observed that the issue was raised due do the installation
of FP03 that seems to be incompatible with Win2003. We have removed FP03
and reverted all databases back to normal. Now Netview is running without
any issue. We are still unsure on what part of FP03 brings up this issue on
Windows 2003 platform.

Anyway, if possible you can give a try by removing FP03.

Regards,
Senny


From: owner-nv-l AT lists.us.ibm DOT com [mailto:owner-nv-l AT lists.us.ibm DOT 
com] On
Behalf Of usman.taokeer AT s-iii DOT com
Sent: Monday, February 27, 2006 5:30 PM
To: nv-l AT lists.us.ibm DOT com
Subject: [nv-l] Netmon not responding?


Hi,

Windows 2003 Std SP1
Neview 7.1.4 FP03

After the initial discovery (around 47 Nodes) whenever we try to "Demand
Poll" or "Quick Test" or any other 'netmon' related task on any node it
just keeps saying " Waiting for Netmon to respond"?   the netmon.trace file
is empty. Are there any compatibility issues with Windows2003, this is the
first time we are facing this kind of problem. Urgent Help is requested.


Regards,

Usman Taokeer
Si3.




<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>