nv-l

Re: [nv-l] How to get Apache to show up in Apache SmartSet?

2005-05-09 12:19:32
Subject: Re: [nv-l] How to get Apache to show up in Apache SmartSet?
From: "Troy Parry" <tparry AT singnet.com DOT sg>
To: <nv-l AT lists.us.ibm DOT com>
Date: Tue, 10 May 2005 00:20:54 +0800
Hi List,

Yes, the daemon is running.
I can see 2 other nodes in the Apache SmartSet (Apache services is also
running on 2 windows servers).
I just cannot see the one running on AIX.

Regards,
Troy Parry

----- Original Message ----- 
From: "James Shanks" <jshanks AT us.ibm DOT com>
To: <nv-l AT lists.us.ibm DOT com>
Sent: Monday, May 09, 2005 9:10 PM
Subject: Re: [nv-l] How to get Apache to show up in Apache SmartSet?


>
>
>
>
> Is the servmon daemon running?  Have you looked in the
> \usr\ov\log\servmon.log file for clues?
>
> James Shanks
> Level 3 Support  for Tivoli NetView for UNIX and Windows
> Tivoli Software / IBM Software Group
>
>
>
>              "Troy Parry"
>              <[email protected]
>              om.sg>                                                     To
>              Sent by:                  <nv-l AT lists.us.ibm DOT com>
>              [email protected]                                          cc
>              us.ibm.com
>                                                                    Subject
>                                        [nv-l] How to get Apache to show up
>              05/08/2005 01:52          in Apache SmartSet?
>              PM
>
>
>              Please respond to
>                    nv-l
>
>
>
>
>
>
> Hi List,
>
> Im running NetView 7.14 on Windows 2000 Server.
> I have Apache running on an AIX server.
>
> The servmon.conf file in Netview has been configured to monitor Apache
> running on all monitored nodes.
> I can see the AIX Server node, but cannot see it listed in the Apache
> SmartSet.
>
> Can anyone give me some pointers on how to get this working?
>
> Regards,
> Troy Parry
>
>



<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>