nv-l

Re: [nv-l] Displaying devices in networks

2002-08-08 08:37:29
Subject: Re: [nv-l] Displaying devices in networks
From: "Bernard Disselborg" <BDisselborg AT triple-p DOT nl>
To: <nv-l AT lists.tivoli DOT com>
Date: Thu, 08 Aug 2002 14:37:29 +0200
Stefan,

Objects only appear in the IP Network View if NetView thinks they are
'Connectors' (Routers, Switches), if not they are put in the segment
view.
NetView checks the type via SNMP. It also uses definitions in the file
/usr/OV/conf/oid_to_type.

Should the objects you are referring to be in the IP Network View (are
they Router or Swidthes) ?
If so, check:
1. Does NetView have SNMP access to those devices
2. Is there an entry for those devices in the oid_to_type file

HTH,

Bernard


>>> "Stefan.Walddoerfer" <STEFAN.WALDDOERFER AT Allianz DOT de> 08-Aug-02
13:16:21 >>>
Hi,

I have a question about how some objects are displayed inside the
NetView
map.
We have the problem that some objects which belong to a certain subnet
are
not displayed on the map when opening the appropriate IP Network
object.
We have fifteen devices inside this subnet, but only eleven of them
appear
inside the IP Network view. When opening the one segment object that
resides inside this IP Network, we can see all of the fifteen devices.

Any idea why some of them appear in the Segment view but are not
displayed
inside the IP Network?

Thanks,
Stefan

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: nv-l-unsubscribe AT lists.tivoli DOT com 
For additional commands, e-mail: nv-l-help AT lists.tivoli DOT com 

*NOTE*
This is not an Offical Tivoli Support forum. If you need immediate
assistance from Tivoli please call the IBM Tivoli Software Group
help line at 1-800-TIVOLI8(848-6548)


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>