nv-l

Re: ovaddobj problem

2000-05-19 09:19:37
Subject: Re: ovaddobj problem
From: James_Shanks AT tivoli DOT com
To: nv-l AT lists.tivoli DOT com
Date: Fri, 19 May 2000 09:19:37 -0400
Usually this indicates thta either the NetView hostname or IP address has
chnaged since it was installed.
The remedy is to take down your GUIs and run /usr/OV/service/reset_ci
Then do your ovaddobj

James Shanks
Tivoli (NetView for UNIX and NT) L3 Support


millyc AT tw.ibm DOT com on 05/19/2000 05:38:26 AM

Please respond to IBM NetView Discussion <nv-l AT tkg DOT com>

To:   nv-l AT tkg DOT com
cc:    (bcc: James Shanks/Tivoli Systems)
Subject:  [NV-L] ovaddobj problem




Hi,
     I have encountered one problem when installing NV6.0 (AIX)
the platform is  AIX 4.3.2 + FW 3.6.2 + NV 6.0 , and I'm installing NetView
Server
on a Managed Node. The installation completed without errors, and netview
daemons can run successfully (ovstatus is ok), and GUI can start up. Then I
tried
to enablel web server for NetView, and then I encountered the following
message

> /usr/OV/bin/ovaddobj /usr/OV/lrf/webserver.lrf
ERROR: Unable to connect to Tivoli NetView NMS (have you done ovstart ?)
(OVs 1-16)

I have no idea how to fix this. Can anybody help ? Thanks !

Milly Chen
---------------
Milly Chen, I/T Specialist, ITS, IBM
206, Sec. 1, Keelung Rd., Taipei , Taiwan, R.O.C.
Email :     millyc AT tw.ibm DOT com
TEL :        +886.2.27574007
MOBILE: +886.937.928023


_________________________________________________________________________

NV-L List information (unsubscribing, policies, posting, digest version,
searchable archives): http://www.tkg.com/nv-l


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>