nv-l

RE: Netview/Oracle question

2000-03-20 19:33:20
Subject: RE: Netview/Oracle question
From: lclark AT us.ibm DOT com
To: nv-l AT lists.tivoli DOT com
Date: Mon, 20 Mar 2000 19:33:20 -0500
Could this have something to do with what your LANG environment
variable is set to? When you have the Tivoli desktop up, check and
see that basic Tivoli help works. If you launch the Tivoli configuration
dialog for Netview, does help work on those functions? Is this one of
those configurations where Netview is not on the TMR server?  I don't
know the answer, I'm just fishing.

Cordially,

Leslie A. Clark
IBM Global Services - Systems Mgmt & Networking
(248) 552-4968 Voicemail, Fax, Pager


---------------------- Forwarded by Leslie Clark/Southfield/IBM on
03/20/2000 07:27 PM ---------------------------

Matthew Clayton <matthew.clayton AT ENTERPRISEWORKS DOT com>@tkg.com on 
03/20/2000
05:11:32 PM

Please respond to IBM NetView Discussion <nv-l AT tkg DOT com>

Sent by:  owner-nv-l AT tkg DOT com


To:   "'IBM NetView Discussion'" <nv-l AT tkg DOT com>
cc:
Subject:  RE: [NV-L] Netview/Oracle question



Yes.. I sourced the env script before I ran it. This definitely has me
puzzled.

Anyone else?

-----Original Message-----
From: James_Shanks AT tivoli DOT com [mailto:James_Shanks AT tivoli DOT com]
Sent: Monday, March 20, 2000 12:08 PM
To: IBM NetView Discussion
Subject: Re: [NV-L] Netview/Oracle question




Did you source the Tivoli environment before issuing the command: " .
/etc/Tivoli/setup_env.sh "  ?
Typically that must be done before using any of the RIM/RDBMS commands
so that
the entrie Tivoli environment is available to your shell.  Message cats
are only
one part of that.

James Shanks
Tivoli (NetView for UNIX and NT) L3 Support



Matthew Clayton <matthew.clayton AT ENTERPRISEWORKS DOT com> on 03/20/2000
11:42:00 AM

Please respond to IBM NetView Discussion <nv-l AT tkg DOT com>

To:   "Netview List (E-mail)" <NV-L AT tkg DOT com>
cc:    (bcc: James Shanks/Tivoli Systems)
Subject:  [NV-L] Netview/Oracle question




Hello All!

I am using the "trapsql -C -v" command to take my snapshot of the data
and clear the database. It appears to work as well. However, I am also
getting a couple of messages such as the following:

Message Catalog System: Attempted to use TME message catalog software to
access /usr/lib/nls/msg/En_US/reldbappls.cat which is not a valid TME
message catalog.
Moving the TME message catalog directory to the front of NLSPATH may
correct this problem.

How can I correct this? I already moved the directory but I still get
it. Any other ideas?

Thanks!
Matthew Clayton
________________________________________________________________________
_

NV-L List information (unsubscribing, policies, posting, digest version,
searchable archives): http://www.tkg.com/nv-l




________________________________________________________________________
_

NV-L List information (unsubscribing, policies, posting, digest version,
searchable archives): http://www.tkg.com/nv-l
_________________________________________________________________________

NV-L List information (unsubscribing, policies, posting, digest version,
searchable archives): http://www.tkg.com/nv-l


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>