nv-l

Re: Daemons are not running...

2000-03-15 08:51:26
Subject: Re: Daemons are not running...
From: James_Shanks AT tivoli DOT com
To: nv-l AT lists.tivoli DOT com
Date: Wed, 15 Mar 2000 08:51:26 -0500
Those are the NetView/390 connection daemons.
Unless you have installed the NetView Service Point product and set it up to
communicate with an  MVS host running NetView/390, you have no need of those
daemons, and they will not start without the required software.

If you don't have this connection, then you should issue the commands
     ovdelobj  /usr/OV/lrf/spappld.lrf
     ovdelobj  /usr/OV/lrf/tralertd.lrf
to de-register these daemons.  I didn't think we were shipping NetView with then
registered anymore.  What version do you have?

If you do need that connection, then you have to have AIX SNA Communications
installed and Service Point, and have the SNA connection active before you start
these daemons

James Shanks
Tivoli (NetView for UNIX and NT) L3 Support



Marcelo Pastre <mpastre AT power.ufscar DOT br> on 03/15/2000 07:59:40 AM

Please respond to IBM NetView Discussion <nv-l AT tkg DOT com>

To:   Discussion of IBM NetView and POLYCENTER Manager on NetView
      <NV-L AT UCSBVM.ucsb DOT edu>
cc:    (bcc: James Shanks/Tivoli Systems)
Subject:  [NV-L] Daemons are not running...




Hi folks.
In the last week, every time i did execute the NetView, the following happens:

     "The following daemons REGISTERED are not running:
          spappld  tralertd"

I type smit nv6000 and did try the options "stop all demons running" and
"restart all stoped deamons" but nothing happens.
How do i do to start this daemons ??

Thanks,
Marcelo.

_________________________________________________________________________

NV-L List information (unsubscribing, policies, posting, digest version,
searchable archives): http://www.tkg.com/nv-l


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>