nv-l

Re: HELP! Paging Problems With Netview v5.1

1999-11-17 14:56:44
Subject: Re: HELP! Paging Problems With Netview v5.1
From: James Shanks <James_Shanks AT TIVOLI DOT COM>
To: nv-l AT lists.tivoli DOT com
Date: Wed, 17 Nov 1999 14:56:44 -0500
David -

Because of your append yesterday I played with this and admintool on Solaris
(though I did not have a modem set up to do a complete test).  My first
suggestion is that you make sure you are running nvpagerd with the -d option so
that it will do a complete trace.

Next I used admintool and under "Browse" I selected "Serial Ports".  Then I
selected ttya.  I configured it  as Terminal Type: Modem - Dial Out Only  and
clicked "Expert" to show more options.  I then set "Options" to "Initialize
Only" and just to make sure I blanked out "Login Prompt".  Then I clicked "OK".
I configured /usr/OV/conf/nvpager.config to use ttya but let everything else
default (5853.modem 7,e,1, etc).  Then I restarted nvpagerd and voila, I got all
the way down to where we send the init string to the modem.

James Shanks
Tivoli (NetView for UNIX) L3 Support



"Clay David (rti1dwc)" <rti1dwc AT ISMD.UPS DOT COM> on 11/17/99 12:30:30 PM

Please respond to Discussion of IBM NetView and POLYCENTER Manager on NetView
      <NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU>

To:   NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU
cc:    (bcc: James Shanks/Tivoli Systems)
Subject:  Re: HELP! Paging Problems With Netview v5.1




Thanks for the suggestion but I got the same error messages when I tried it.

Thanks,
Dave

-----Original Message-----
From: Faruk Grozdanic [mailto:farukg AT US.IBM DOT COM]
Sent: Wednesday, November 17, 1999 11:16 AM
To: NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU
Subject: Re: HELP! Paging Problems With Netview v5.1


I would configure the nv.carriers file and try paging that way ( nvpage
[email protected]<Carriername> " message..." )...

Faruk G.


"Clay David (rti1dwc)" <rti1dwc AT ISMD.UPS DOT COM> on 17/11/99 06:58:16

Please respond to Discussion of IBM NetView and POLYCENTER Manager on
      NetView <NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU>

To:   NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU
cc:
Subject:  HELP! Paging Problems With Netview v5.1




Has anyone seen a problem with getting the paging software to work? I am
trying to test the paging capabilities of Netview v5.1 running Solaris 2.6
on an ultra 10 machine but I can't get the nvpage program to work. I have
successfully used the 'cu -d -lttya -s1200 -e <number>' command to connect
to another unix box but when I execute the 'nvpage <number> <message>'
command my modem never goes off hook or dials the pager number. I do get
the
message that the job was queued, though. Below is the output of the log
files.  Does anyone have an idea what these messages mean? Any help would
be
greatly appreciated.


****** nvpagerd.alog  ******
(C) Copyright IBM Corporation 1990, 1993, All Rights Reserved.
11/17/99 08:29:53 - START /usr/OV/bin/nvpagerd as PID 655
IpcKey: 0x6e005e56
Warm start information is being checked, but will not be used...
Warm start file "/usr/OV/conf/nvpager.warm" has data that is not being
used.
Service nvpagerd using TCP socket 1671.
Error: Too many consecutive child errors.
Problem with child. 411/17/99 08:39:53 - Error: select() failed. : Bad file
number
11/17/99 08:39:58 - STOP /usr/OV/bin/nvpagerd as PID 655


****** nvpagerd.errlog  ******

11/17/99 08:28:39 - Error(nvpagerd): select() failed. : Bad file number
Error(/usr/OV/bin/nvpagerd): Too many consecutive child errors.
11/17/99 08:39:53 - Error(/usr/OV/bin/nvpagerd): select() failed. : Bad
file
number

Thanks,
Dave Clay        UPS


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>