nv-l

Re: Framework 3.2 installtion problem on NT4 SP3

1998-10-20 20:10:04
Subject: Re: Framework 3.2 installtion problem on NT4 SP3
From: Eduardo Vargas <evargas AT CL.IBM DOT COM>
To: nv-l AT lists.tivoli DOT com
Date: Tue, 20 Oct 1998 19:10:04 -0500
Hi, you put in your NT 4.0 SP3 support to English Keyboard
Inicio-->Settings-->Control Panel-->Regional Settings-->Input
locales-->English (united states)

bye


Petr AT DATASYS DOT CZ on 20/10/98 04:07:13 AM

Please respond to NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU
To:   NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU
cc:    (bcc: Eduardo Vargas/Chile/IBM)
Subject:  Re: Framework 3.2 installtion problem on NT4 SP3



Hello, David;

I would recommend that you look at the TME10 mailing list for there was
an extensive discussion on the dreaded error message 1067. The mailing
list also has a web archive so you can search it. Look at
http://www.tivoli.isis2000.com/lists.html for more info.

The error message usually relates to name resolution misconfiguration
but this is not the only cause of that.

HTH,
Vladimir.

> ----------
> Odesílatel: Wigg, David[SMTP:David.Wigg AT WANG DOT COM]
> Odpovědi:   Discussion of IBM NetView and POLYCENTER Manager on
> NetView
> Odesláno:   20. října 1998 9:54
> Komu: NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU
> Předmět:  Framework 3.2 installtion problem on NT4 SP3
>
> Hi,
>         I'm having a problem installing framework 3.2 (LK2T-6059-03)
> on NT
> 4.0 SP 3. I have installed framework according to the release
> notes/installation guide - allowing the installer to create the non
> privileged account, and allowing the files to be installed in the
> default
> places. I have set no account password. I have installed the desktop
> on the
> same machine but it fails to connect.
>
> I have checked the services and the oserv is not running - it returns
> error
> 1067 when I try to start it. I have attached an excerpt form the
> oservlog
> file. This sequence of messages appears each time I try to start
> oserv. I am
> assuming it is oserv being down that prevents the connection form the
> desktop?
>
> It is probably something simple, but I can't see what it is.
> Everything
> checks out ok. Can you help please?
>
> Log file extract from oservlog:
> 10/19/98 16:49:06: ^Hmm... looks like you're running NT 4.0 Service
> Pack 3.
> I won't create a console.
> 10/19/98 16:49:06: ^Creating separate WindowsStation and Desktop.
> 10/19/98 16:49:06: CreateWindowStation failed: The specified module
> could
> not be found.
>
> Thanks
>
> Best Regards,
>
> Dave
>
> David Wigg
> Senior Consultant
> Solutions Integration, Wang Global,
> Email  : david.wigg AT wang DOT com
>
> mailto:david.wigg AT wang DOT com
>




Eduardo Vargas Parraguez             Phone: (562) 2006885
I/T Specialist  -  NS                              Fax      : (562) 2006999
IBM de Chile S.A.C.
e-mail: evargas AT cl.ibm DOT com
<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>