nv-l

Re[2]: NetView account for the Administrator group of WinNT

1998-08-31 14:26:59
Subject: Re[2]: NetView account for the Administrator group of WinNT
From: Barbara O'Beirne <barbara.obeirne AT SSA DOT GOV>
To: nv-l AT lists.tivoli DOT com
Date: Mon, 31 Aug 1998 13:26:59 -0500
     
        Will the Syestem

______________________________ Reply Separator _________________________________
Subject: Re: NetView account for the Administrator group of WinNT 
Author:  Discussion of IBM NetView and POLYCENTER Manager on NetView et         
      alia <NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU> at ##Internet
Date:    8/31/98 12:22 PM


Hello Jens,
     
are You trying to install Netview onto a german (nonenglish) Version of NT 
??
TME10 Netvie V5 is not localised and one problem is that it looks for an 
Administrators Group 
and You don´t have that Group on a German NT. The Group there is 
Administratoren. Installing 
onto an english Version works perfect.
     
Regards
     
     
Otto Fütterer
System Support Specialist
Networks & Communications 
     
DIGITAL Equipment GmbH
Customer Support Center Germany
Dornacher Straße 3c
D-85622 Feldkirchen
*[49](89)9591-1910
     [49](89)9591-1166
     
* Otto.Fuetterer AT digital DOT com
     
     
     
     
> ----------
> From:         Jens Hahn[SMTP:hahnj AT DE.IBM DOT COM]
> Reply To:     Discussion of IBM NetView and POLYCENTER Manager on NetView 
> et alia
> Sent:         Montag, 31. August 1998 10:53 
> To:   NV-L AT UCSBVM.UCSB DOT EDU
> Subject:      NetView account for the Administrator group of WinNT 
> 
> 
> Hi All,
> we have some RISCs with NetView v4 running. Now we consider about to 
> install
> NetView v5 for NT first for
> testing purpose to see differences to v4. But the first try to install 
> NetView
> v5 for NT fails with the message:
> "ERROR: Could not add the account NetView to the Administrators group. 
> Returned: 2220"
> If I ignore this message the installation go on but when I try to start 
> the
> NetView Console after the restart of
> Windows NT the NetView Service cannot start.
> I have done the installation as Administrator and if I see in the User 
> Administration Tool there is an new user
> named NetView to start the NetView Services.
> Did anybody had the same problem sometimes and found a solution for this? 
> ...for your response, thanks in advance.
> 
> 
> MfG / Best Regards
> Jens Hahn
> 
> === Have a nice day ! ===
> __________________________________________________________________________ 
> _________________
> 
> - Jens Hahn -
> NS Network Management Solutions
> IBM Deutschland Informationssysteme GmbH 
> Phone  (+49)-6131-84-2661
> Fax        (+49)-6131-84-6809
> Mobile  (+49) -177-2479835
> Notes   Jens Hahn/Germany/[email protected] 
> eMail    hahnj AT de.ibm DOT com
>