Networker

Re: [Networker] backing up DB2 on NT

2003-08-21 04:47:19
Subject: Re: [Networker] backing up DB2 on NT
From: "Cakir Ramazan (KPTS 2)" <ramazan.cakir AT CREDIT-SUISSE DOT COM>
To: NETWORKER AT LISTMAIL.TEMPLE DOT EDU
Date: Thu, 21 Aug 2003 10:46:16 +0200
Hi ed,

It is also strange to me; but did you also try the WINDOWS notation in save set 
field ; like D:\mydatabase ?

Cheers
ramazan

-----Original Message-----
From: Ed Guenther [mailto:eguenthe AT US.IBM DOT COM]
Sent: Wednesday, August 20, 2003 9:49 PM
To: NETWORKER AT LISTMAIL.TEMPLE DOT EDU
Subject: [Networker] backing up DB2 on NT


We're having problems getting DB2 to backup on NT.  Things work fine with 
Solaris and Linux.

The details are as follows.  Server is 7.0 build 322, client has the networker 
client (6.0.1.0) and NMDB2 is installed (1.5?).

The client entry on our Solaris Legato Server is:
   type: NSR client;
                        name: abc;
                      server: legato-server;
                     comment: DB2;
            archive services: Disabled;
                    schedule: DB2_group;
               browse policy: Quarter;
            retention policy: Quarter;
                   directive: ;
                       group: DB2_group;
                    save set: "DB2:/mydatabase";
               remote access: [email protected];
                 remote user: ;
                    password: ;
              backup command: nsrdb2.bat;
     application information: ;
                        ndmp: No;
                     aliases: abc.def.com
               archive users: ;
               storage nodes: nsrserverhost;
         clone storage nodes: ;
              client OS type: ;
                        CPUs: ;
           NetWorker version: ;
              enabler in use: No;
       licensed applications: ;


The nsrdb2.bat file has the INSTHOME defined as "D:\db2".  That directory on 
the client contains:

d:\Data
d:\IBM
d:\NODE0000
d:\SQLLIB


under d:\Data there is only one directory called "mydatabase".


The error we're getting from Legato is:
NetWorker savegroup: (alert) DB2_group completed, total 1 client(s), 0
Hostname(s) Unresolved, 1 Failed, 0 Succeeded. (abc Failed)
Start time:   Wed Aug 20 14:11:44 2003
End time:     Wed Aug 20 14:12:18 2003

--- Unsuccessful Save Sets ---

* abc:DB2:/mydatabase 1 retry attempted

--- Successful Save Sets ---

  legato-server: index:abc          level=full,     20 MB 00:00:12    148
files



Does anyone have any idea where to even start diagnosing this problem? I've 
racked my brain on this.

Thanks in advance,

-Ed.

--
Note: To sign off this list, send a "signoff networker" command via email to 
listserv AT listmail.temple DOT edu or visit the list's Web site at 
http://listmail.temple.edu/archives/networker.html where you can also view and 
post messages to the list. 
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=

--
Note: To sign off this list, send a "signoff networker" command via email
to listserv AT listmail.temple DOT edu or visit the list's Web site at
http://listmail.temple.edu/archives/networker.html where you can
also view and post messages to the list.
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>