Amanda-Users

TOPLU VE HIZLI MAIL GONDERME PROGRAMLARI

2003-10-24 16:12:06
Subject: TOPLU VE HIZLI MAIL GONDERME PROGRAMLARI
From: "ODTU." <ahmet AT hotmail DOT com>
To: undisclosed-recipients:;
Date: Fri, 24 Oct 2003 23:06:10 +0300

Merhaba!

 

Dikkat,

 

Sizin zengin olmak için yapacagýnýz ilk þey bu metni sonuna kadar okumanýz sonrada   aþaðýdaki programlarý on kiþiye internet vasýtasý ile pazarlamanýz, bu proðramlar sayesinde dünya'daki bütün doktorlarýn, avukatlarýn, bilgisayarcýlarýn, muhasabecilerin, bankacýlarýn, inþaatçýlarýn, mimarlarýn, ihracatçýlarýn, üreticilerin hepsinin maillerine ulaþabilirsiniz, yani kendinize seçtiðiniz hedef kitleye bu proðramlarýn yardýmý ile ulaþabilirsiniz, önce o kitlenin maillerini proðram sayesinde toplarsýnýz sonrada ikinci proðram sayesinde mesajýnýzý onlara ulaþtýrýrsýnýz, varsayalým ki odun satýyorsunuz veya diþ doktorusunuz mail toplama proðramýna diþ veya odun veya kereste yazýyorsunuz, proðram internet ortamýnda ne kadar ilgili metin ve site varsa hepsini tarayýp size onlarýn maillerini liste halinde veriyor, sonrada toplu ve hýzlý mail gönderme proðramý sayesinde bu kitlelere maillerinizi ulaþtýrýyorsunuz, örneðin þu an ben bilgisayar kelimesini yazdým 5 saatte program 2902 mail topladý, hýzlý ve toplu mail gönderme programý ile elimdeki metni yaklaþýk 1 saatte gönderebilirim. Bu programlarý pazarlarken Oriflame Pazarlama Teknikleri ni kullanarak Dünya üzerinde bilgisayarlar ve proðramlar olduðu sürece sizlerde para kazanmaya devam edebilirsiniz.

 

Program Adlarý:

 

1.Smtp'den Hýzlý toplu mail gönderme programý

2.Dns'den Hýzlý toplu mail gönderme programý

3.Arama motorlarýndan mail toplama programý

4.ICQ mail toplama programý

5.Haber guruplarýndan mail toplama programý

6.Mail düzenleme programý

7.Mail test programý(mailin faal olup olmadýðýný test ediyor)

 

Bunlara ilaveten aþaðýdaki raporlarýnda sahibi olacaksýnýz.

 

E-posta proðramlarýný  kullanmak, mass reklam vermek , internet vasýtasý ile toplu mail toplayýp son kullanýcýlara kendi ilginç fikirlerinizi pazarlamak için teknoloji baþ döndürücü bir þekilde geliþmektedir.  Ýnterneti bilen sýradan insanlar bu yetenekleri sayesinde büyük servet sahibi olabilmektedirler.

Bir gün karar verdim günlük hayatýmda nice 100 dolarlarý çöpe atmýþtým, bir seferlik daha olsa bile riske girmeye ve bu 100 dolarý da unutmaya karar verdim, ya metinde yazýlý olan milyonlarca dolarýn sahibi olacaktým ya da bir seferlik daha 100 dolarýmý çöpe atacaktým, Amerika'da yaptýðým iþ giriþimlerinde deðil 100 dolar 15.000 usd üzerinde para kaybetmiþ biri olarak denemeye karar verdim, bütün bilgiler, adresler, programlar çok mantýklý idi kafamda bu iþi bitirdim ve karþýmdaki insanlarýn sahtekar olamayacaðýna karar verdim, ki tam düþündüðüm gibi oldu, dünya nufusunun 5 milyar civarýnda olduðunu düþünecek olursak, internet ve teknolojinin son sürat ilerlediðini göz önüne alýrsak, proðramlarýn alým satýmýnýn bir ticaret olduðunu düþünecek olursak bu iþi yapmak birincisi legal titancýlar gibi hayal satmýyorsun, ikincisi sanal ortamda iþi bitiriyorsun fiziki olarak hiç kimse ile temas etmiyorsun, kimsenin yüzünü görmüyorsun üçüncüsü paralar nakit olarak eline geçiyor, dördüncüsü satýn alýp satacagým programlar Dünya ve internet olduðu sürece her kese lazým olan programlar, bu iþin tek riski senin Dünyada bu programlarý alan son insan olman, öyle bir durumda elindeki programlar kimseye lazým olmayacaðý için o programlarý kimseye satamayacaksýn ancak böyle bir durumda bile teknolojik olarak sana çok faydalý programlarýn sahibi oluyorsun.

 

Sizde geç kalmadan sisteme dahil olun ben dün katýldým ve bu programlarý görduðünüz gibi Amerika, Kanada ve Ýsrail gibi çeþitli ülkelerdeki insanlardan aldým, eminim Türkiyedeki ilk benim, sizde geç kalmadan sisteme dahil olun karlý çýkýn, sona kalan her zaman do...kalýr. Sisteme ilk katýlanlar her zaman pastayý yerler...

Bura da yazýlý olan herþeyin gerçek olduðunu bilmelisin, yasalara uyðunluðunu ben kontrol ettirdim yasalarý çok iyi bilen hakim arkadaþýmýn söylediðine göre USA da yasal olan bu durum bizim ülkemizde de tamamen yasal, istersen sende araþtýr ayný sonucu göreceksin, kaldiki bu proðramlar USA da yaklaþýk 350 usd ye satýlýyor, bizler sürümden kazanmýþ oluyoruz.

.

 

Yaþasýn Bilgisayar  yaþasýn  INTERNET !

 

 

TEMEL KURALLAR

 

 

Öncelikle aþaðýdaki 5 raporu sipariþ verin, untmamanýz gereken bu raporlarla beraber elinize toplu mail gönderme programlarý ve web ve mail tarayýcý programlarla birlikte hýzlý mail gönderici programlar da geçecek raporlar hariç bu programlarýn tanesi USA  da ortalama 350 usd dir bizde ise tanesi ortalama 100 usd civarýndadýr. Bu raporlarýn 5 inide satýn alanlara yukarýdaki bütün proðramlarda gönderilecektir, bu raporlar ve proðramlar ödemeler 1 nolu raporu sipariþ verdiðiniz kiþi tarafýndan hem mailinize gönderilecektir, raporlar mailinize gönderilecektir, programlarý size verecegimiz adresten down load yapacaksýnýz, programlar ve raporlar cd ye yüklenmiþ olarak ayrýca adreslerinize 1. nolu raporu sipariþ verdiðiniz kiþi tarafýndan gönderilecektir,  bunlara ilave olarak arzu edenler raporlarý satýn aldýklarý kiþilerden mail sipariþi de verebilirler.

 

3 milyon Türk mail adresinin ve 400 milyon yabancý mail adreslerinin fiyatý 100 usd dir.

satýn almak isteyenler attiza1 AT hotmail DOT com adresine müracat edebilirler, yazýþma adresi plarak bu adresi kullanabilirsiniz.

 

Her rapor için kiþilerin adresine 20 ar usd gönderin, parayý bir kaðýda sarýnki zarfýn içinde para olduðu anlaþýlmasýn, parayý sardýðýnýz kaðýdýn üzerine istediðiniz programýn nosunu ve adýný yazýn, ikinci bir kaðýda ise kendi e-mail nonuzu yazýn, zarfýn sol üst köþesine kendi adresinizi yazmayý unutmayýn, her hangi bir yanlýþlýkta zarf size geri dönebilsin diye.

 

 

Raporlarýn beþini de ayný titizlikle sipariþ verdiðinizden emin olun

 

Raporlarýn 5 ine de onlarý baþkalarýna satabilmeniz için ihtiyacýnýz olacak

 

Bir kaç gün içinde bu 5 deðiþik insandan 5 farklý  rapor e-mail vasýtasý ile elinize geçecektir.

Bu raporlarý dikkatli bir þekilde bilgisayara ve diskete kaydetmeyi unutmayýn çünkü siz onlarý binlerce insana satacaksýnýz.

 

Raporlarýn üstündeki insanlarýn ismini ve sýrasýný sakýn deðiþtirmeyin, aþaðýda açýklanacak 1 den 6 ya kadar olan adýmlarda yazýlandan farklý bir þey yapmanýz sizin karýnýzýn azalmasýna neden olacaktýr, sistemin nasýl çalýþtýðýný anladýðýnýzda , deðiþiklik yapýldýðýnda nasýl çalýþmadýðýný da anlamýþ olacaksýnýz.

 

 

Aklýnýzda olmasý gereken , bu sistem test edilmiþtir, deðiþiklik yapýldýðýnda sistem çalýþmaz. Bazý insanlar 5 rapora da kendi yakýnlarýnýn isim ve adreslerini yazarak paranýn tamamýný alabileceklerini bile düþündüler ama sistem çalýþmadý, inanýn bazýlarý tilkice kurnazlýk yapmak istediler ancak netice alamadýlar, öyleyse baþarýlý olmak için sizin de yazýlan kurallara uymanýz gerekiyor. Unutmayýn dürüstlük her zaman galip gelir.

 

 

Bu meþru bir iþtir.

Sen bir ürünü satmayý teklif ediyorsun, ve onun için para alýyorsun.

Aslýnda bu iþe kýsa zamanda çok para kazanacaðýn bir ticaret gözüyle bakmak lazým.

 

AÞAÐIDA YAZACAÐIM KURALLARA TAMAMEN DÜRÜSTÇE UYMAN GEREKÝYOR

1.  Sen bütünüyle 5 raporu SATIN ALDIKTAN sonra, bu reklamý al, ve 5 nolu raporun üzerindeki  kiþinin  adýný, adresini sil, emin ol 5 nolu raporu satýn aldýðýn kiþi çoktan köþeyi dönmüþtür.

 

2    Ýsmi 4 nolu raporun üzerinde yazan kiþinin adýný ve adresini 5 nolu raporun üzerine yaz

 

3.   Ýsmi 3 nolu raporun üzerinde yazan kiþinin adýný ve adresini 4 nolu raporun üzerine yaz

 

4.   Ýsmi 2 nolu raporun üzerinde yazan kiþinin adýný ve adresini 3 nolu raporun üzerine yaz

 

5.   Ýsmi 1 nolu raporun üzerinde yazan kiþinin adýný ve adresini 2 nolu raporun üzerine yaz

 

 

6.   Kendi ismini ve adresini 1 nolu raporun üzerine yaz

 

Lütfen isimleri ve adresleri kaydýrýrken rapor numaralarýna ve rapor isimlerine karýþmadan sadece kiþilerin isimlerini ve adreslerini  kaydýrdýðýna emin ol! Bu kriter senin baþarýn için kaçýnýlmaz bir þarttýr.

 

isimlerin olduðu bu tam mektubu, deðiþen listeyi al , ve onu senin bilgisayarýný kaydet.

Diðer metinlerin hiç birine karýþma.

 

Ayrýca bu metni bir diske kaydetmeyi de unutma ne olur ne olmaz, kazayla bir yanlýþlýkla elindeki milyoner olma þansý uçup gitmesin

Sana satýn aldýðýn raporlarý  internet ortamýnda pazarlama iþinde sana yardým edecek yardýmcý programlara ihtiyacýn olacak , satýn aldýðýn raporlar ürünlerini internet ortamýnda pazarlama konusunda sana altýn deðerinde bilðiler verecektir, binlerce maili kanunlara uygun olarak göndermenin yollarý, binlerce bedeva reklam imkaný vs.

 

Bu iþletmeyi çalýþtýran iki temel method vardýr

1. Metod: Toplu maili kanunlara uyðun göndermek

Farzadelim ki iþe küçükten baþladýk ve sistemin nasýl çaýþtýðýný ve karlýlýðýný kontrol ediyoruz ve katýlan insanlarýn ortalama 5000 mail gönderdiðini ve maillerin ortalama binde 2 olumlu cevap aldýðýný farzediyoruz. Aslýnda binde ikiden fazlasý cevap verecektir, kaldiki her kes 5000 mailden fazla gönderecektir, örneðin ben 1 gecede 15.000 gönderdim þu an 48.032  adet maili sizlere bu satýrlarý aldýðým maile ilave ederken satýn aldýðým programlar göndererek  benim için para kazanmaya devam ediyor.

 

Yukarýdaki örneðe devam edecek olursak senin 5000 mail gönderip 10 kiþiden 1 nolu raporu sipariþ aldýðýný farzedelim, bu 10 kiþinin 5000 er mail göndermesi binde 2 sinin yanýtlamasý demek sizin 100 tane 2 nolu rapor sipariþi almanýz demektir, 2 nolu raporlarýnýzý satýn alan 100 kiþi 5000 er mail göndererek sizin 1000 adet 3 nolu rapaor sipariþi almanýzý saðlayacaktýr, 3 nolu raporlarý satýn alan 1000 kiþi 5000 er mail göndererek sizin 10.000 adet 4 nolu rapor siparisi almanýzý saðlayacaktýr, 4 nolu raporlarýnýzý satýn alan 10.000 kiþi 5000 er mail göndererek sizin 100.000 adet 5 nolu rapaor sipariþi almanýzý saðlayacaktýr.

 

Bu þu demektir siz

1 nolu raporlar için 20*10=200 usd kazandýnýz

2 nolu raporlar için 20*100=2000 usd kazandýnýz

3 nolu raporlar için 20*1000=20000 usd kazandýnýz

4 nolu raporlar için 20*10000=200000 usd kazandýnýz

5 nolu raporlar için 20*100000=2000000 usd kazandýnýz

toplam 2.222.200 usd kazandýnýz demektir.

 

hemde hepsi nakit, zarfýn içinde adresinize teslim, alýn kalemi kaðýdý isterseniz defalarca hesaplayýn bunlar en kötü olasýlýklar, her kesin benim gibi 5000 deðilde 1.000.000 adet mail gönderdigini düþünsenize, aslýnda ben 5 milyon civarýnda göndermeyi düþünüyorum. Dünya üzerinde 950 milyon insanýn internet ortamýný kullandýðýný ve her gün binlercesinin daha bu rakamlara ilave olduðunu düþünsenize...

 

2. Metod: Ýnternet ortamýnda bedeva reklam vermek

 

 

Ýnternet ortamýnda reklam vermenin maliyeti çok düþük olmakla beraber  bedeva reklam yapabileceðiniz binlerce alternatifiniz vardýr. Bedeva internet reklamlarý sizlere çok büyük müþteri portföyleri oluþturacaktýr, sizlere 1 nolu metotla baþlamayý ve 2 nolu metodu zamana býrakmayý tavsiye ediyoruz. Aldýðýnýz her 20 usd için yapmanýz gereken tek þey sipariþ verilen raporu ve ilgili programlarý onlara mail ile göndermek. Hepsi bu kadar. Para elinize geçer geçmez hemen sipariþ verilen mailleri gönderin ki, onlarda bu mailleri ellerine geçirip biran önce size de para kazandýrmaya baþlasýnlar.

 

 

 

Nakit paranýn tercih edilmesinin nedeni check ve kredi kartlarýnda kaybedilecek zaman ve formalitelerdir, burda ise paranýn elinize geçinceye kadar görülme ve çalýnma riski sýfýr, tek yapmanýz gereken þey postacý zarflarý size getirdiðinde evde olmanýz veya büyükçe bir posta kutusu sipariþi vermenizdir, yine size ait güvendiðiniz baþka bir kiþinin adresini de vermeniz mümkün ancak ya kendi ya ikinci bir adresinizi yazýn sýrada kaydýrma yapmak vs ancak sizin daha az kazanmanýza neden olacaktýr.

 

Her raporu sadece numarasý ve ismi ile birlikte sipariþ veriniz

Not: Her zaman her rapor için 10  usd gönderin , çek kabul edilmez, paralarý iki kagýdýn arasýna sarmayý unutmayýn ki zarfýn içinde belli olmasýn KAGITLARDAN BÝRÝNE RAPOR ADI VE NOSUNU, MAÝL ADRESÝNÝZÝ YAZIN, ikincisine KENDÝ ÝSMÝNÝZÝ ve ADRESÝNÝZÝ YAZIN

 

 

 

ÞÝMDÝ BU RAPORLARIN SÝPARÝÞLERÝNÝ VERÝN

 

--------------------------------------------------------------------------------

Rapor no:1 Ýnternet Ortamýnda Bedeva Reklam Vermenin Sýrlarý

Rapor no:1 i aþaðýdaki kiþiden sipariþ edin

 

 

H. AKDEMÝR

 

CUMHURÝYET CAD.53

BODRUM

MUÐLA

TURKÝYE

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------

Rapor no:2 Ýnternet Ortamýnda Toplu Mail Göndermenin Sýrlarý

Rapor no:2 yi aþaðýdaki kiþiden sipariþ edin

 

 

I. BOTALEVA

D:457

KB:117

ZELINOGRAD

MOSCOW

RUSSIA

 

 

-------------------------------------------------------------------------------

 

Rapor no:3 Ýnternet Ortamýnda Çok Seviyeli Reklam Vermenin Sýrlarý

Rapor no:3 ü aþaðýdaki kiþiden sipariþ edin

 

 

A. ÞEHMUS

ERTUÐRUL MAH

ÝLKER DOÐAN CAD

2.SOK.   NO:9.   KAT:4

TORBALI - IZMIR

TURKEY

 

 

-------------------------------------------------------------------------------

 

 

Rapor no:4 Ýnternet te MLM Sistemini Kullanarak Milyoner olmanýn Sýrlarý

Rapor no:4 i aþaðýdaki kiþiden sipariþ edin

 

 

AZÝZ, A.

SÝNAN AÐA MAH.

NEVÞEHÝRLÝ ÝBRAHÝM PAÞA CAD. No:3

SERÝNCE APT. D: 2

FATÝH

ÝSTANBUL

TURKEY

 

 

-------------------------------------------------------------------------------

 

 

Rapor no:5 Ýnternet Ortamýnda 1 Milyon Adet Mail Göndermenin Sýrlarý

Rapor no:5 i aþaðýdaki kiþiden sipariþ edin

 

 

B. MARGARITA

DOM:1616

KB:134

ZELINOGRAD

MOSCOW

RUSSIA

 

 

-------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

BAÞARINIZIN ANAHTARI:

 

1 nolu rapor için 2 hafta içinde en az 10 sipariþ almaz iseniz en az 10 sipariþ alýncaya kdar mail göndermeye devam edin, 10 sipariþ aldýktan sonra 2 ci ve 3cü haftalarda en az 100 adet 2 nolu rapor sipariþi almanýz gerekir, eger almaz iseniz alýncaya kadar mail göndermeye devam edin.

100 adet 2 nolu raporun sipariþini aldýktan sonra rahat edebilirsiniz çünkü sistem saat gibi çalýþmaya baþlamýþtýr. Size gelen rapor nolarýndan sistemim neresinde olduðunuzu tahmin edebilirsiniz.

 

Eger daha fazla kazanmak isterseniz iþe sýfýrdan baþlamanýz gerekir ilk 10 adet 1 nolu rapor sonra 100 adet 2 nolu rapor vs bu sistemde kazanma limiti yok, istediðiniz kadar kazanabilirsiniz.

 

 

Bilgisayarýnýzýn sizi zengin yapmasýna izin verin

Allaha binlerce þükürler olsun

 

 

 

 

 

Sisteme Hoþ GeldinizX

KONU ÝLE ÝLGÝLENMÝYORSANIZ SUBJECT KISMINA DELETE YAZIP BÝZE GÖNDERÝN MAILINIZI LÝSTEMÝZDEN ÇIKARALIM

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>
  • TOPLU VE HIZLI MAIL GONDERME PROGRAMLARI, ODTU. <=