Amanda-Users

DOGA YA SAYGI, EKONOMI YE KATKI

2003-07-28 19:47:43
Subject: DOGA YA SAYGI, EKONOMI YE KATKI
From: "kartus.org" <bulten12 AT kartus DOT org>
To: amanda-users AT amanda DOT org
Date: 29 Jul 2003 03:44:33 -0000
Maili göremiyorsanýz buraya týklayýnýz.

DOÐA YA SAYGI, EKONOMÝ YE KATKI

BOÞ KARTUÞLARINIZI ATMAYINIZ


ÝSTERSENÝZ

SATIN ALALIM


ÝSTERSENÝZ 100 % GARANTÝLÝ OLARAK
DOLDURUP YENÝLEYELÝM



 KALÝTE, PERFORMANS, GERÇEK GARANTÝ

FAKS KAÐITLARI, FOTOKOPÝ TONERLERÝ, FAKS FÝLMLERÝ, YAZICI ÞERÝTLERÝ VE MUADÝL KARTUÞLARIN SATIÞINA DEVAM EDÝYORUZ
ÜCRETSÝZ ADRESÝNÝZE TESLÝM EDÝYORUZ


HABERLER
Çalýnan Cep Telefonlarý Bulunabilecek mi?
Çalýnan cep telefonlarýna GSM firmalarý tarafýndan, Bu telefon çalýntýdýr mesajý gönderilecek. Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý tarafýndan bugünden itibaren baþlatýlan uygulama, þimdilik Turkcell ve Aycell abonelerini kapsýyor.
Bundan böyle, Ankarada cep telefonu çalýnan kiþi cep telefonunun IMEI kodunu Ankara Savcýlýðýna bildirecek. Savcýlýk da bu bilgileri GSM firmalarýna iletecek. Böylece çalýntý telefonu kulanan kiþi kartýný takmaya baþladýðý anda telefonun ekranýnda Bu çalýntýdýr ibaresini görülecek. Kasýrga bu konuda Böylece ikinci el cep telefonu kullanan kiþilerin baþlarý derde girmeyecek. Ýkinci el telefonlarýnýn cazip olmayacaðýný hýrsýzlar artýk anlasýnlar. Her konuda önemli misyon yüklenen Ankara Adliyesinin bu konuda da diðer Adliyelere örnek olacaðýna inanýyorum dedi.
Þimdi hemen, cep telefonunuzun IMEI numarasýný yýldýz, kare, 06, kare tuþlarýna basarak, bulun ve bir yerlere not ediniz.
Ýnternet bitti: IPv6e geçiyoruz
Pentagon yeni kuþak Internet Protokolüne geçilmesi için harekete geçti. 128-bit standardýna sahip olan yeni Internet Protokolü, milyarlarca internet adresini destekleyecek kapasiteye sahip. ABD Savunma Bakanlýðý Pentagon ?Global Information Grid (Global Bilgi Þebekesi) programý çerçevesindeki tüm katýlýmcýlarýn 1 Ekim 2003 itibariyle Internet Protocol version 6 (IPv6)ya geçmelerini talep ediyor. IPv6nin halen kullanýmda bulunan 32-bitlik IPv4ün yerini en geç 2008 itibariyle almasý bekleniyor. Yeni protokole geçiþ, þimdiki internet adreslerini tükenmekte olduðu düþünülürse vazgeçilmez olarak görülüyor.
Bilgisayar kullanmanýn püf noktalarý
Bilgisayarda yazý yazarken gözlerin monitörden ayrýlmamasýnýn gözün bozulmasýnda etkin olduðu iddia edildi. Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Öðüt, bilgisayarda yazý yazarken gözlerin monitörden ayrýlmamasýnýn, gözün bozukluk derecesini artýrdýðýný söyledi.Bilgisayarda yazý yazarken gözlerin ekrandan ayrýlmamasý, göz bozukluk derecesini artýrýr dedi.
Kitap ya da tez gibi belli kaynaklar aktarýlýrken bilgisayarda hýzlý, doðru ve saðlýklý yazý yazabilmek için bilgisayar klavyesine deðil, yazý materyaline bakýlmasýnýn doðru olacaðýný vurgulayan Prof. Dr. Öðüt, þunlarý kaydetti:
Bilgileri bir baþka kaynaktan bakarak deðil, doðaçlama olarak yazýyorsanýz, klavyeye bakmak daha doðrudur. Alýþkanlýk nedeniyle sürekli deðil, aralýklý olarak ekrana bakýn. Bir cümle veya paragraf yazýldýktan sonra ekrana bakýlmasý en doðru olanýdýr. Sürekli bilgisayar kaynaklý göz bozukluklarýnda en yüksek risk grubunu ise bilgisayar operatörleri ve sekreterler oluþturuyor.


size kartus.org aylýk haber bültenini göndermemizi istemiyorsanýz
unsubscribe AT kartus DOT org adresine konu baþlýðýný deðiþtirmeden mail atmanýz yeterli.

Bu mesajda, yalnýzca muhatabýný ilgilendiren, kiþiye veya kuruma özel bilgiler yer alýyor olabilir. Mesajýn muhatabý deðilseniz, içeriðini ve varsa ekindeki dosyalarý kimseye aktarmayýnýz ya da kopyalamayýnýz. Boyle bir durumda lutfen gondereni uyarýp, mesaji imha ediniz. Göstermiþ oldugunuz hassasiyetten ötürü teþekkür ederiz.
This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and destroy this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden. Thank you for your co-operation.

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>
  • DOGA YA SAYGI, EKONOMI YE KATKI, kartus.org <=