1. Community Tip: Please Give Thanks to Those Sharing Their Knowledge.
    If you receive helpful answer on this forum, please show thanks to the poster by clicking "LIKE" link for the answer that you found helpful.
  2. Community Tip: Forum Rules (PLEASE CLICK HERE TO READ BEFORE POSTING)
    Click the link above to access ADSM.ORG Acceptable Use Policy and forum rules which should be observed when using this website. Violators may be banned from this website. This notice will disappear after you have made at least 3 posts.

TSM Ops Reporting fails on TSM 6

Discussion in 'TSM Reporting & Monitoring' started by zatogo, Apr 20, 2010.

  1. zatogo

    zatogo ADSM.ORG Member

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Messages:
    207
    Likes Received:
    2
    Location:
    Pacific NW...USA
    I've tried setting up the "old" TSM 5 reporting tool to collect information from a TSM 6.1.3.3 Server running on AIX. I followed the instructions on line.

    I've done this on three different TSM Servers with the same odd result each time.

    The issue...the first time I run the report it brings back the info just fine. The second time on I try and run it I get the green bar going back and forth and nothing ever comes back. Looking in the TSM Server activity log, I see the queries run the first time...but from the second run on, it puts no entries in to the TSM server.

    This is happening at three different locations on three different AIX TSM Servers.

    Any thoughts?
     
  2.  
  3. Mita201

    Mita201 ADSM.ORG Senior Member

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Messages:
    512
    Likes Received:
    12
    Occupation:
    System Engineer
    Location:
    Beograd, Serbia
    I think I've seen that operational reporting 5.5.0 or 5.5.1 is broken. Can it be your case?
     
  4. zatogo

    zatogo ADSM.ORG Member

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Messages:
    207
    Likes Received:
    2
    Location:
    Pacific NW...USA
    I'm following the steps from IBM...using 5.5.3 reporting so I think that is OK.
     
  5. LED888

    LED888 ADSM.ORG Moderator

    Joined:
    Oct 15, 2002
    Messages:
    780
    Likes Received:
    56
    The TSM Operational Report is for TSM Server 5.X .
    With TSM Server 6.1 suppose to be using the TSM Common Reporter.

    Checkout this link, managed to get the TSM Operational Reporter to work with TSM 6.1 .
    Don't think that the information is support.
    If it works, great!
    If not then may need to use the Common Reporter :(
    http://www.ibm.com/developerworks/forums/thread.jspa?threadID=264158&sta

    Good Luck,
    Sias
     

Share This Page