1. Forum Rules (PLEASE CLICK HERE TO READ BEFORE POSTING) Click the link to access ADSM.ORG Acceptable Use Policy and forum rules which should be observed when using this website. Violators may be banned from this website. This message will disappear after you have made at least 12 posts. Thank you for your cooperation.

Loading TSM Client 6.2 stuck at 80%

Discussion in 'TSM Client' started by Versy, Nov 29, 2011.

  1. Versy

    Versy New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi to all expert here,

    I need some guidance and I'm a newbie to TSM world. I have TSM server installed on AIX machine and I have installed TSM client v6.2 on Windows platform. Whenever I launch the BA Client GUI, the loading stuck at 80% (Creating new session). Can someone guide me how to resolve this?

    Also, does server and client have to be same version? According to my previous colleague, he said it doesn't matter and it "should" work. What is the command to check TSM server version on AIX?

    *Note, I have zero knowledge about Linux and Unix commands but am learning as I explore.

    Sincerely from,
    Versy
     
  2.  
  3. Hema

    Hema Member

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Messages:
    340
    Likes Received:
    9
    Occupation:
    TSM Backup Consultant
    Location:
    India
    enter the command: lslpp -l *tsm*

    and search for ' tivoli.tsm.server 6.2.3.0 COMMITTED TSM Server'
     
  4. Ujesh

    Ujesh New Member

    Joined:
    Jan 11, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Check if the server is configured for backups.

    Edit the dsm.opt file and change the TCPSERVERADDRESS <IP Address of the new server>
    save the file and try launching again.
    Worked for me.
     

Share This Page