1. Community Tip: Please Give Thanks to Those Sharing Their Knowledge.
    If you receive helpful answer on this forum, please show thanks to the poster by clicking "LIKE" link for the answer that you found helpful.
  2. Community Tip: Forum Rules (PLEASE CLICK HERE TO READ BEFORE POSTING)
    Click the link above to access ADSM.ORG Acceptable Use Policy and forum rules which should be observed when using this website. Violators may be banned from this website. This notice will disappear after you have made at least 3 posts.

Filesystem /foo/bar is no automounted filesystem, ignoring option automount for this filesystem.

Discussion in 'Backup / Archive Discussion' started by signal11, Mar 22, 2006.

  1. signal11

    signal11 Newcomer

    Joined:
    Mar 22, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello,



    Client Version 5, Release 3, Level 2.1 on Linux



    we are running backups for about 60 automounted file systems from a single machine,

    using options like:



    AUTOMount /foo/bar

    DOMAIN /foo/bar



    and we consistently get the error:

    "Filesystem /foo/bar is no automounted filesystem, ignoring option automount for this filesystem."

    for each of these filesystems.



    The total backup takes about one hour, and for all fs the log reports:

    "Successful incremental backup of '/foo/bar'",

    then about 3-4 minutes before the last of these "Successful .." messages,

    the aforementioned error messages are logged.



    I've searched for this on Google, but only found a link to an old message

    (http://msgs.adsm.org/cgi-bin/get/adsm0209/886/1.html), and there was no solution

    to the issue.



    Anyone has a clue?
     
  2.  

Share This Page