1. Forum Rules (PLEASE CLICK HERE TO READ BEFORE POSTING) Click the link to access ADSM.ORG Acceptable Use Policy and forum rules which should be observed when using this website. Violators may be banned from this website. This message will disappear after you have made at least 12 posts. Thank you for your cooperation.

ANS1977E No files backed up during Scheduled backup

Discussion in 'TSM Client' started by pjwright, Jul 25, 2012.

  1. pjwright

    pjwright New Member

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I am running TSM client 6.2.3 on a Windows 2008 R2 server. I can perform a manual TSM backup successfully but not a scheduled backup.

    The server picks up the schedule and it appears to run but no files are backed up. I receive the following errors in the logs:

    DSMERROR: ANS1977E Dsmcad schedule invocation was unsuccessful. This command will be tried again in 10 minutes.

    Windows Application log: Event ID 1000 Faulting application name: dsmcsvc.exe, version: 6.2.3.0, time stamp: 0x4d673e0b
    Faulting module name: dsmcsvc.exe, version: 6.2.3.0, time stamp: 0x4d673e0b
    Exception code: 0xc0000409
    Fault offset: 0x0000000000227904
    Faulting process id: 0x19a4
    Faulting application start time: 0x01cd69ffa4c7d8bb
    Faulting application path: C:\Program Files\Tivoli\TSM\baclient\dsmcsvc.exe
    Faulting module path: C:\Program Files\Tivoli\TSM\baclient\dsmcsvc.exe

    I have checked the normal areas such as network connectivity, firewall ports, permissions, dsm.opt, TSM Scheduler service etc but can find no problems. I have a number of Windows 2003 servers on the same network and they are all working fine and backing up successfully. This only seems to affect the Windows 2008 servers.

    Does anyone have any ideas on what is causing this and how I can resolve it.

    Many thanks for your help.

    Philip Wright
     
  2.  
  3. domino

    domino Senior Member

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Messages:
    718
    Likes Received:
    32
    Occupation:
    System Engineer
    Location:
    Germany
    Remove all services, uninstall the client and install and configure again.
     

Share This Page