Amanda-Users

BOS KARTUSLARINIZI SATIN ALIYORUZ

2003-04-19 22:56:23
Subject: BOS KARTUSLARINIZI SATIN ALIYORUZ
From: "kartus.org" <bulten11 AT kartus DOT org>
To: amanda-users AT amanda DOT org
Date: 20 Apr 2003 05:41:15 -0000
Bulteni okuyamýyorsanýz buraya týklayýn

DOÐA YA SAYGI, EKONOMÝ YE KATKI

 

BOÞALMIÞ VE KULLANMADIÐINIZ ÝNK JET MÜREKKEP KARTUÞLARINIZI, LASER TONER KARTUÞLARINIZI

SATIN ALMAYA BAÞLADIK

TABÝÝ KÝ
BOÞ KARTUÞLARINIZI
DOLDURUP YENÝLEMEYE
DEVAM EDÝYORUZ

FAKS KAÐITLARI, FOTOKOPÝ TONERLERÝ, FAKS FÝLMLERÝ, YAZICI ÞERÝTLERÝ VE
MUADÝL KARTUÞLARIN SATIÞINA BAÞLADIK

 ÜCRETSÝZ ADRESÝNÝZE TESLÝM EDÝYORUZ

Fiyat listemiz için: www.kartus.org


HABERLER
COMPEX
internet, bilgisayar, iletiþim ve cep telefonu teknolojileriyle ilgili her türlü yeniliðin ve geliþmenin takip edilebileceði en önemli etkinlik olan  DIGITAL 8. Bilgisayar, Görüntü, Ev ve Ýþ Yaþam Teknolojileri Fuarý, 29 Mayýs ? 1 Haziran 2003 tarihleri arasýnda Harbiye Lütfi Kýrdar Kongre ve Sergi Sarayý?nda düzenlenecek.
nic.tr
Ocak ayýnda yapýlan Ýnternet Üst Kurulu toplantýsýnda açýklanan yeni alan adlarý sistemi yürürlüðe girdi. Türkiye?de kullanýlan 13 tane alan adý sayýsý böylece 22?ye çýktý. Sisteme geçiþ süreci 8 Nisan 2003 tarihinde baþladý. www.nic.tr
F klavye
Milli Eðitim Bakaný Hüseyin Çelik, yayýmladýðý genelgede, F klavyenin yaklaþýk 30 bin kelime ve 185 bin harfin incelenmesiyle oluþturulduðuna iþaret etti. F klavye çalýþmalarýnýn 1945?te baþladýðýný ve çalýþmalar sonucunda 1955 yýlýnda kullanýma geçildiðini kaydeden Çelik, geliþen teknolojiye uygun olarak 1991 yeniden düzenleme yapýldýðýný anlattý.
F klavye kullanýmýnýn yararlarýna deðinen Çelik, ticaret meslek liseleri baþta olmak üzere MEB?e baðlý okullarda ve yetiþkinler için düzenlenen kurslarda F klavyeyi esas alan yazý makinelerinde ?on parmak ile bakmadan yazma? metoduyla yüz binlerce kiþinin eðitildiðini kaydetti. Dünya daktilografi þampiyonalarýna katýlan Türk yarýþmacýlarýn þampiyonluklar kazandýklarýný ifade eden Çelik, bu baþarýlarla F klavyenin yararýnýn ve geçerliliðinin kanýtlandýðýný vurguladý.

Internet kullanýmý
Devlet Planlama Teþkilatý nýn (DPT) verilerine göre 2001 yýlýnda 2.5 milyon olan internet kullanýcýsý sayýsý geçen yýl genel izin verilen 69 servis saðlayýcý ile birlikte yüzde 60 artarak 4 milyona ulaþtý. 2003 projeksiyonlarýna göre kullanýcý sayýsýnýn yýl sonu itibariyle 6 milyona ulaþacaðý tahmin ediliyor.
Ancak Uluslararasý Telekomünikasyon Birliði nin (ITU) verilerine göre Türkiye, internet nüfuz etme oranýnda ait olduðu üst-orta gelir ülkeler grubu ortalamasýnýn altýnda bulunuyor.


size kartus.org aylýk haber bültenini göndermemizi istemiyorsanýz
unsubscribe AT kartus DOT org adresine konu baþlýðýný deðiþtirmeden mail atmanýz yeterli.

Bu mesajda, yalnýzca muhatabýný ilgilendiren, kiþiye veya kuruma özel bilgiler yer alýyor olabilir. Mesajýn muhatabý deðilseniz, içeriðini ve varsa ekindeki dosyalarý kimseye aktarmayýnýz ya da kopyalamayýnýz. Boyle bir durumda lutfen gondereni uyarýp, mesaji imha ediniz. Göstermiþ oldugunuz hassasiyetten ötürü teþekkür ederiz.
This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and destroy this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden. Thank you for your co-operation.

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>
  • BOS KARTUSLARINIZI SATIN ALIYORUZ, kartus.org <=