Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Newcomer
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile Media Error of TSM during backup

    Dear All

    During backup schedule running, the read write error occurs and then the tape has been marked as bad tape.
    But something interesting.
    Bad tape list
    Day1 A B C
    Day2 D C E
    Day3 E H G

    The list of bad tape changed everyday.

    And after audit library command, the mark of bad tape disappeared(but these tapes are still in library).
    Appears again after backup ran.
    It seems not like tapes' problem.

    Dose anyone met the problem before?

    Best Regards
    K

  2. #2
    Senior Member Sunhillow's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Stuttgart, Germany
    Posts
    346
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Does the error only occur in one specific tape drive?
    hg

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 10-18-2012, 01:45 PM
  2. Media ERROR(EMC-Networker)
    By peeaarkey in forum EMC NetWorker
    Replies: 0
    Last Post: 06-06-2012, 07:57 AM
  3. ANR8944E-Hardware or media error, TSM 5.4 on Windows
    By noodles in forum Tape / Media Library
    Replies: 4
    Last Post: 03-31-2010, 05:44 AM
  4. Media error
    By kyle007 in forum TSM Server
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-2008, 12:23 PM
  5. Media error best practice
    By banched in forum Tape / Media Library
    Replies: 1
    Last Post: 02-18-2003, 05:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •