Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Newcomer
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Tunis
    Posts
    16
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default TSM for VE 6.3 with TSM server 6.2

    Hello Guys,

    Can I install TSM for VE 6.3 to work with an existing TSM 6.2??

    Last edited by lotfi; 10-19-2012 at 05:09 AM. Reason: tags

  2. #2
    Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    France
    Posts
    106
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Hi Lotfi,

    Yes, definitly !

    TSM 6.3 B/A Clients and DP Agents are supported with a TSM 6.2 server.

    Regards,
    Erwann

Similar Threads

  1. Migrate TSM 5.4 to TSM 6.1 , from server 2003 to server 2008 and a new Library as wel
    By kinkarbhaumik in forum TSM Installation, Upgrade and Configuration
    Replies: 2
    Last Post: 12-28-2011, 10:44 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 11-28-2011, 01:38 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 06-24-2008, 04:07 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 09-30-2004, 03:28 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 09-01-2004, 09:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •