Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default No Backup Snapshot available for Mount Restore

    I have backed up a VM on ESX5i using TSM BA Client v.6.3 but when I try and mount the backup for restore using TSMfor VE v.6.2 I cannot see any shapshot available.

    I can connect to the TSM Server.
    I can select the VM.
    But it will not display a snapshot date which will then allow me to select my disk for mounting.

    The VM Full backup is good because I can restore it to a new VM using the BA client.

    Any Ideas?


    Thanks
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Newcomer
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Oklahoma
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    You may be having a version conflict. Since your backup was done with a 6.3 client, it's possible that the 6.2 mount cannot read the backup. Can you upgrade your TSM for VE to a 6.3 version?

Similar Threads

  1. Restore database from snapshot
    By mitchschultz in forum Restore / Recovery Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-29-2009, 08:53 AM
  2. restore snapshot image windows
    By marco.ferrara in forum Backup / Archive Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-18-2009, 12:12 PM
  3. unable to mount a restore volume
    By bshapiro in forum Restore / Recovery Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2007, 03:34 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 10-05-2005, 09:21 AM
  5. restore a single file from BACKUP IMAGE (SNAPSHOT)
    By muki in forum Backup / Archive Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-14-2003, 01:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •