Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Newcomer
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    UK
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up Restore Exchange 2010 mailbox - error

    Hi, I'm trying to restore an individual mailbox in the config below. It restores the DB as expected but is unable to restore
    the mailbox.

    Any ideas would be welcome. thanks Rob


    1. OS Name: Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise
    OS Version: 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601

    NODE_EXCH: Platform: TDP MSExchg: Client OS Level: 6.01 Client Version: Version 6, release 3, level 0.0
    TSM API Version: Version 6, release 3, level 0.0

    TSM server: 6.2.2 on AIX 6.1

    The error is: Mailbox Restore failed. ACN0004e An unknown error has been detected.
    VSS Operation completed RC=0

    from tdpexc.log :

    06/22/2012 10:35:26 ================================================== =======================
    06/22/2012 10:35:26 Request : RESTORE MAILBOX BEGIN
    06/22/2012 10:35:26 Mailbox List : NAME
    06/22/2012 10:35:26 Mailbox Restore Destination : EXCHANGE,nnnnn,name, name
    06/22/2012 10:35:26 Mailbox Restore Time : 05/03/2012 23:59:59
    06/22/2012 10:35:26 Mailbox Restore Filters :
    06/22/2012 10:35:26 Exchange Server : (Local Machine)
    06/22/2012 10:35:26 From Exchange Server : (Local Machine)
    06/22/2012 10:35:26 Temp DB Restore Path : D:\ExchangeRestores
    06/22/2012 10:35:26 Temp Log Restore Path : D:\LOGExchangeRestores
    06/22/2012 10:35:26 -------------------------------------------------------------------------
    06/22/2012 10:40:55 ================================================== =======================
    06/22/2012 10:40:55 Request : QUERY TSM ...
    06/22/2012 10:40:55 Component List : *
    06/22/2012 10:40:55 Query Type : ALL
    06/22/2012 10:40:55 Database Name :
    06/22/2012 10:40:55 Inactive Files? : True
    06/22/2012 10:40:55 -------------------------------------------------------------------------
    06/22/2012 10:41:01 ================================================== ==========
    06/22/2012 10:41:01 Request : VSS RESTORE
    06/22/2012 10:41:01 Component List : 'Logs'(full, TSM), 'DB1'(full, TSM)
    06/22/2012 10:41:01 Local DSMAGENT Node : AWMBXP810
    06/22/2012 10:41:01 Mount Wait : Yes
    06/22/2012 10:41:01 ------------------------------------------------------------
    06/22/2012 10:41:03 Backup(s) to be restored:
    06/22/2012 10:41:03 <Logs : VSS : full : 05/05/2012 00:07:46>
    06/22/2012 10:41:03 <File : VSS : full : 05/05/2012 00:07:46>
    06/22/2012 10:41:05 Preparing for restore of 'DB1' from TSM backup.
    06/22/2012 14:15:54 VSS Restore operation completed with rc = 0
    06/22/2012 14:15:54 Files Examined : 10747
    06/22/2012 14:15:54 Files Completed : 10747
    06/22/2012 14:15:54 Files Failed : 0
    06/22/2012 14:15:54 Total Bytes : 292768738105
    06/22/2012 14:15:54 Total LanFree Bytes : 0
    06/22/2012 14:18:04 ================================================== =======================
    06/22/2012 14:18:04 Request : Restore Mailbox Results
    06/22/2012 14:18:04 -------------------------------------------------------------------------
    06/22/2012 14:18:04 Total mailboxes requested for restore : 1
    06/22/2012 14:18:04 Total mailboxes restored : 0
    06/22/2012 14:18:04 -------------------------------------------------------------------------

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Beograd, Serbia
    Posts
    488
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    You should execute mailbox restore logged to windows as an Exchange administrator. Is this your case?
    Where are you restoring mailbox to? (original location, alternative mailbox, pst file)

  3. #3
    Newcomer
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    UK
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi Mita, I am logged in as an administrator and am restoring to an alternative mailbox. IBM have advised upgrading to 6.3.0.2 to resolve this problem as per: http://www-01.ibm.com/support/docvie...id=swg1IC79770. I will advise whther this works tomorrow. thanks Rob

  4. #4
    Newcomer
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    UK
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Problem sorted with 6.3.0.2 patch. Also hade to install 32-bit Microsoft Visual C++ 2010 - only had 64 bit on the server. Even though its a Window 64 server.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 05-01-2012, 12:49 AM
  2. TSM for Mail Exchange 2010 mailbox restore problem
    By AjM in forum Exchange / Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 03-15-2012, 09:02 AM
  3. Restore Error in Exchange 2010
    By ad283m in forum Exchange / Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 09-26-2011, 11:03 AM
  4. Minimum exchange rights to restore a mailbox
    By Scozia in forum Exchange / Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-2011, 02:47 PM
  5. TDP for Exchange + Single Mailbox Restore
    By tulbrich in forum TDP/Application Layer Backup
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-2005, 12:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •