Hi,

I have the following error regarding the restore of a backup.

The backup finished with RC = 0 and the restore too.

Now when I tried to mount the database it was this error:

Log Name: Application
Source: MSExchangeIS
Date: 23/09/2011 05:38:58 p.m.
Event ID: 9519
Task Category: General
Level: Error
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: XXXX
Description:
While starting database RDB1, the following error occurred: Database is in inconsistent state.
Start DB failed..
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="MSExchangeIS" />
<EventID Qualifiers="49158">9519</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>6</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2011-09-23T22:08:58.000000000Z" />
<EventRecordID>2019159</EventRecordID>
<Channel>Application</Channel>
<Computer>xxx</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>Database is in inconsistent state</Data>
<Data>RDB1</Data>
<Data>Start DB failed.</Data>
<Binary>5B444941475F4354585D0000C6000000FF002F0000 0000000002B8000000B7AC00100100000091EA40100F010480 B7AC00100F01048091EA40100F010480B7AC0010EC03000091 EA40100F010480B7AC00100000008091EA40100F010480B7AC 00100F01048091EA40100F010480FD79201000000000BD5F20 10000000002BA000100F0104809BB64010DAFDFFFF74224010 DAFDFFFFDF9600100F010480A3994010DAFDFFFFA3E900100F 010480BC214010DAFDFFFFF31C4010DAFDFFFF730D4010DAFD FFFF3D890010050007803DD14010DAFDFFFF</Binary>
</EventData>
</Event>

The thing is that on the restore the database is shown as DB2.edb, should't be RDB1.edb

A tip regarding the Restore into option that is the one I'm using.

Also the backup is from a passive database.

Best Regards