Hi

I have ran in to a brick wall and need some help please? I have a 3584 library split into 2 logical partitions. The one we use for production backups and the other half we use for backing up a Celerra NS960 with NDMP. After we added a S54 expansion and enabled the ALMS feature I am struggling to mount tapes for the NDMP backups.

I think the problem could be caused by the 2 tape drives that are zoned to the Celerra. With the original config there appeared 2 drives and a tape library as seen below,

*** OLD CONFIG **** Scsi Device Table
name addr type info
ggk01 c0t1l0 disk 5 042810001000CKM00092500265
gk161 c16t1l11 disk 5 04281B001B00CKM00092500265
misc2 c32t0l1 misc IBM ULT3580-TD3 73P5
tape1 c32t0l0 tape IBM ULT3580-TD3 73P5
ttape1 c64t0l0 tape IBM ULT3580-TD3 73P5
jjbox2 c64t0l1 jbox IBM 03584L32 736378000007820201 0
gk01 c0t0l0 disk 5 042800000000CKM00092500265

But now after the ALMS feature was enabled I can see 4 drives and 2 tape libraries.
***NEW CONFIG****
name addr type info
ggk01 c0t1l0 disk 5 042810001000CKM00092500265
gk161 c16t1l11 disk 5 04281B001B00CKM00092500265
misc2 c32t0l1 misc IBM ULT3580-TD3 73P5
tape1 c32t0l0 tape IBM ULT3580-TD3 73P5
ttape1 c64t0l0 tape IBM ULT3580-TD3 73P5
jjbox2 c64t0l1 jbox IBM 03584L32 736378000007820201 0
gk01 c0t0l0 disk 5 042800000000CKM00092500265
tttape1 c48t0l0 tape IBM ULT3580-TD3 73P5
ttttape1 c80t0l0 tape IBM ULT3580-TD3 73P5
jjbox2 c80t0l1 jbox IBM 03584L32 736378000007820201 0


Does anyone know why this happened? The zoning did not change either.

Thanks for any help...