Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member flex's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Budapest, HUNGARY
    Posts
    46
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Upgrade TSM v6.2.2.0->6.2.2.30 on MS Windows 2008 R2 Cluster with multiple instances

    Hello All,
    Does anybody have experience in this?
    The TSM GUI installation failed with "DB2 install failed".
    Cheers,
    _flex.
    _flex.

  2. #2
    Member droach's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Cut and Shoot, Texas
    Posts
    147
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by flex View Post
    Hello All,
    Does anybody have experience in this?
    The TSM GUI installation failed with "DB2 install failed".
    Cheers,
    _flex.
    Did you run the install logged in with the DB2 account credentials?

  3. #3
    Moderator Harry_Redl's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Czech Republic
    Posts
    2,209
    Thanks
    3
    Thanked 98 Times in 97 Posts

    Default

    Hi,

    6.2.2.30 is kind of .... cursed. Tried to install it several times for multiple customers but never succeeded. Weird installer errors etc. 6.2.2.2 always went smoothly.
    Do you need to update because of an APAR fixed in 6.2.2.30?

    Harry

  4. #4
    Member flex's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Budapest, HUNGARY
    Posts
    46
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by droach View Post
    Did you run the install logged in with the DB2 account credentials?
    Yes, of course.
    _flex.

  5. #5
    Member flex's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Budapest, HUNGARY
    Posts
    46
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Harry_Redl View Post
    Hi,

    6.2.2.30 is kind of .... cursed. Tried to install it several times for multiple customers but never succeeded. Weird installer errors etc. 6.2.2.2 always went smoothly.
    Do you need to update because of an APAR fixed in 6.2.2.30?

    Harry
    It's only a test environment. We've just wanted to test the steps of the upgrade process and show it to a client.
    It workded on a standalone environemt with two instances but not on this MSCL.

    I have a PMR, so we will see...

    _flex.

  6. #6
    Member flex's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Budapest, HUNGARY
    Posts
    46
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    This is the guide how to do this: https://www-304.ibm.com/support/docv...id=swg27020690
    _flex.

Similar Threads

  1. Setting up TSM clinet on Windows 2008 R2 cluster
    By dynamox in forum TSM Client
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-2011, 12:15 PM
  2. TSM Client Issue On Windows Server 2008 R2 Cluster
    By gmoores11 in forum TSM Client
    Replies: 3
    Last Post: 12-03-2010, 01:51 PM
  3. Replies: 9
    Last Post: 10-22-2010, 01:26 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 04-29-2010, 08:42 AM
  5. Windows 2008 Cluster
    By miked8200 in forum Backup / Archive Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-2009, 12:36 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •