Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    286
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default VSS error VSS_E_PROVIDER_VETO

    Hello Guys,

    The admin Windows send me an error with windows 2003 R2 SP2 "VSS_E_PROVIDER_VETO" :
    03/15/2010 03:06:48 ANS5269E The Microsoft Volume Shadow Copy Services writer 'System Writer' current state (VSS_WS_FAILED_AT_PREPARE_BACKUP) is not valid for the current operation or cannot be determined. The last error reported is '00000000'.
    03/15/2010 03:06:48 ANS5250E An unexpected error was encountered.
    TSM function name : baHandleSnapshot
    TSM function : DVssSnapshot::startSnapshot(): VSS[QueryStatusoSnapshotSet: VSS_E_PROVIDER_VETO (See the Microsoft Application event log for additional VSS messages).
    TSM return code : -1
    TSM file : incrdrv.cpp (9936)
    03/15/2010 03:06:48 ANS1327W The snapshot operation for 'CHGE1INFR004\SystemState\NULL\System State\SystemState' failed with error code: -1.
    03/15/2010 03:06:48 ANS1228E Sending of object 'CHGE1INFR004\SystemState\NULL\System State\SystemState' failed
    03/15/2010 03:06:48 ANS5283E The operation was unsuccessful.
    03/15/2010 03:06:48 ANS1375E The snapshot operation failed.
    03/15/2010 03:06:51 ANS5283E The operation was unsuccessful.
    03/15/2010 03:06:51 ANS1512E Scheduled event '**2300' failed. Return code = 12.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    286
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I have search on the site of IBM but this error don't appear.
    I have open an incident.
    I have look all links but not answers :
    http://www-01.ibm.com/support/docvie...ss=ct663tivoli
    http://www-01.ibm.com/support/docvie...rss=ct663other

  3. #3
    Senior Member toxy13's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Leipzig
    Posts
    739
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    286
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi TOXY13,

    Actually we have windows 2003 r2 sp2 installed.
    I have just received an answers from IBM :
    1) Verify KB installed :
    http://www-01.ibm.com/support/docvie...id=swg21242128
    2) Trace VSS :
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    3) commands VSHADOW
    vshadow -wm2 > vs_wm2.out
    vshadow -ws > vs_ws.out
    vshadow -nw x: > vs_nw_c.out
    vshadow-nw -p x: > vs_p_c.out
    vshadow -p x: > vs_p_c.out
    where x: is the drive letter for the system drive (usually C

    Quote Originally Posted by toxy13 View Post

  5. #5
    Senior Member toxy13's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Leipzig
    Posts
    739
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Whats your tsm client version?

  6. #6
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    286
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    The version is 5.5.2.2

    Quote Originally Posted by toxy13 View Post
    Whats your tsm client version?

  7. #7
    Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    67
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Hi,
    has your problem been fixed yet?
    I'm running into the same issue with some of my WIN2003 clients.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    286
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default The problem is resolved

    Yes, actually the problem is resolved after upgraded packages.

    Quote Originally Posted by rznadmin View Post
    Hi,
    has your problem been fixed yet?
    I'm running into the same issue with some of my WIN2003 clients.

  9. #9
    Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    67
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Hi,
    still having problems:

    Win2003 SP2 with following Hotfixes installed:
    KB940349-v3
    KB934016
    KB951568

    TSM Client Version 5.5.2.10

    Corresponds this with your installation?

  10. #10
    Senior Member domino's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Germany
    Posts
    689
    Thanks
    1
    Thanked 23 Times in 21 Posts

    Default

    Please Check, if VSS Writers are in good state (stable without errors)

    try: vssadmin list writers
    If Microsoft is the answer, I want my problem back!

  11. #11
    Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    67
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    It says: "last error: no error" for all writers als long as the client session is running and
    also after it has timed out
    (Event ID 12310 in App Event Log).

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 12-09-2010, 12:32 PM
  2. VSS Error on Windows 2008 server
    By vaibhao.wagh in forum Backup / Archive Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 12-02-2009, 11:18 AM
  3. VSS Error ANS5250E and ANS1375E
    By a4l100 in forum Backup / Archive Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-23-2009, 10:31 AM
  4. VSS-Error when backing up Systemservices
    By sneak194 in forum Backup / Archive Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-04-2008, 08:49 AM
  5. VSS_E_PROVIDER_VETO error
    By stroke4 in forum Backup / Archive Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-04-2006, 09:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •