Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I have TSM backup client 5.2 installed on Linux (RH9). I want to grant a win2k node access to all files from this node. To do this I opened the GUI and select "Utilities" and "User Access List ....". Then I added the name of the Windows node and "*" for User , "/*" for Directory and "*" for Filename.

    Now when I open the TSM GUI client on the windows node and select "Access another user" and enter the name of the Linux node I can see the root directories but no files.



    What can be wrong? Is it not possible to access the data a Linux TSM client has backed up from a Windows node? Or what do I have to enter for User, Directory and Filename?



    Regards,

    Gagome
    Regards,
    Gagome

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Ft. Worth
    Posts
    302
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    It is in the manual. To access data from another node the OSes have to be same.



    Andy

Similar Threads

  1. ANS1228E Sending of object '.[Root]' failed
    By DKSOKVK in forum Backup / Archive Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-20-2007, 11:10 AM
  2. archieve problem
    By s_sv2000 in forum Backup / Archive Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-30-2006, 10:43 PM
  3. Node Access List- SLOW
    By gweston in forum Restore / Recovery Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-25-2006, 01:56 PM
  4. Restore from different server
    By TeEsEm in forum Backup / Archive Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 01-15-2005, 06:09 AM
  5. Import node failed on tm server 5.2.2.4
    By erik.manders in forum Backup / Archive Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-13-2004, 03:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •