Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post LTO4 drive-timeout failure during scsi inquiry command

    Hi everyone, im having troubles with a single lto-4 drive.
    Ive installed it with a U160 and U320 SCSI card and when the server starts i get the following messagne "timeout failure during scsi inquiry command" and nothing happens with the drive, just dont want to work.
    Ive also changed the scsi cable, the WRAP TOOL, the SCSI ID.

    The server has windows 2003 server SP2 and TSM server 5.4.1.2.

    This problem is happening in two diferent servers.

    Does anyone knows what can be happening here?

    Best regards,
    vicente

  2. #2
    Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    That error coming from Windows, or from the TSM Server?

    Try to see if you can access it on an o/s level first.

    - Make sure RSM is disabled.
    - Use Tapeutil to query the device

    This will help you isolate where to focus troubleshooting. Need to be able to access at the o/s level, then proceed with TSM.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ive figured out the problem, it cant be 2 terminators on the same system, the server has one terminator for the disk array, when i took off the drive windows recognized it.
    Thanks

Similar Threads

  1. TS3200 with LTO4 drive encryption
    By venkattsm in forum TSM Server
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-2008, 11:41 AM
  2. LTO4 drive device driver for Windows TSM server
    By venkattsm in forum Tape / Media Library
    Replies: 1
    Last Post: 02-29-2008, 09:21 AM
  3. ADD LTO4 drive in IBM 3584
    By lbeaudoi in forum Tape / Media Library
    Replies: 2
    Last Post: 01-24-2008, 01:34 PM
  4. TSM 5.4 LTO4 media & drive support??
    By koutsane in forum Tape / Media Library
    Replies: 2
    Last Post: 06-19-2007, 07:17 PM
  5. Initialization failure on drive
    By kosterh in forum Tape / Media Library
    Replies: 1
    Last Post: 04-19-2005, 09:04 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •