Search:

Type: Posts; User: aixtsmsan

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. I am still not able to figure out whether it is a...

    I am still not able to figure out whether it is a AIX or TSM problem...I guess it could be AIX problem as Harry also updated same thing in the below comment.

    Thanks Harry.
  2. Hi Tariq, I see latency on loop backup address...

    Hi Tariq,

    I see latency on loop backup address as well. IBM has suggested to change n/w option on AIX no -a lo_perf=1(default) to 0 and reboot the server to reflect the new settings. However I did...
  3. I do not see any AIX issue. It may be N/W...

    I do not see any AIX issue. It may be N/W problem. However the IP addresses are used by application for data transfer. I had left options in dsm.sys file to simple.

    I will follow up with IBM and...
  4. Thanks Domino. Honestly I cannot try any...

    Thanks Domino.

    Honestly I cannot try any further until I get clear root cause of the problem. I had already rebooted the server number of times. I had raised a call with IBM. They suggested to...
  5. CPU, Memory and Virtual Memory everything is...

    CPU, Memory and Virtual Memory everything is normal. I had raised a call with IBM AIX Support team. They had updated everything is normal.

    I had to reboot to clear the problem. I did not try...
  6. Thanks for reply Harry. I did not find...

    Thanks for reply Harry.

    I did not find anything on the logs. However when I try to ping the IP addresses: The Time is showing as 1000ms in the ping request.

    Before Reboot:

    PING tsmserverip:...
  7. Performance issue while taking Archive from same TSM server and TSM client

    Hi

    I am taking 1TB of archive of filesystems which are there on TSM server itself. I am using gigabit IP address from earlier 100Mbps IP address inorder to perform faster archives by mentioning...
  8. dsmadmc and dsmc command line is getting hung

    Hi,

    I am having a problem wheneve I tried to login to TSM server using dsmadmc on the server. It is taking long time for prompting password. Even after loging in. what ever commands i enter it is...
  9. Replies
    1
    Views
    2,001

    Hi ktm, I am also having similar problem, did...

    Hi ktm,

    I am also having similar problem, did you get any resolution.
Results 1 to 9 of 9